08.02.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Svejseudsugning til søs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er helt perfekt, at kunne få ideer til løsninger på Geovents hjemmeside og endelig rådgivning fra et kompetent salgsteam”, siger Steen Lassen fra Lassen Ventilation.

I et tæt samarbejde med Geovent har Lassen Ventilation leveret en løsning til svejseudsugning til søs. Esbjerg Shipyard er glade forløsningen med Geovent teleskopiske Compact arme, som har et fleksibelt arbejdsområde og ikke fylder meget, når de ikke er i brug.

Esbjerg Shipyard er yderst tilfreds med løsningen og den hurtige levering, og en lignende løsning er allerede i støbeskeen til næste projekt i marts måned.

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere