10.01.2022  |  EL  |  Sikkerhed

Svensk koncern opkøber dansk sikkerhedsfirma

Den svenske teknikkoncern Lagercrantz Group har opkøbt det danske sikkerhedsfirma ARAS Security, skriver Lagercrantz i en pressemeddelelse.

Den 22. december blev ARAS opkøbt af den svenske teknikkoncern Lagercrantz, som også overtager den danske sikkerhedsvirksomheds svenske datterselskab, ARAS Security AB. Virksomheden vil fra januar 2022 være en del af Lagercrantz TecSec division.

ARAS Security er et sikkerhedsfirma, der specialiserer sig i alarm og kontrolsystemer, smart-bygninger og digitalisering. Virksomhedens løsninger er baseret på sikkerhedssystemet NOX, som virksomheden har eksklusiv adgang til i Norden.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

ARAS opererer i Danmark og det sydlige Sverige og deres sikkerhedsløsninger installeres i både den offentlige og private sektor. Deres kunder er hovedsageligt installatører.

”ARAS er en moderne sikkerhedsvirksomhed. Med NOX-sikkerhedssystemet som base, kan ARAS kombinere den seneste teknologi, hvilket giver kunderne frit valg af kortscannere, biometriske scannere, detektorer og muligheden for tilpassede applikationer. Med innovativ integration af kundernes andre operationer, bidrager ARAS med en effektiv sikkerhedsløsning, skræddersyet til den enkelte kundes behov”, siger Martin Sirvell, Head of Division TecSec hos Lagercrantz Group.

Og stemningen er ligeledes positiv hos ARAS Security.

”Jeg har fulgt Lagercrantz i 20 år og ved, at de vil være gode ejere af ARAS Security og kan støtte den videre udvikling af vores aktiviteter i og omkring den nordiske region”, siger Michael Gelvan, CEO og hovedejer af ARAS Security A/S.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere