17.02.2022  |  EL  |  Byggeri

Svinkløv Badehotel – vask med autentisk charme

Efter branden i 2016 er Svinkløv Badehotel nu igen klar til at tage imod feriegæster.

Svinkløv Badehotel. Bare ordene får pulsen til at falde, og de indre billeder til at tone frem. Det ikoniske træhus midt i klitterne med direkte udsigt og adgang til Vesterhavet står igen og inviterer til ferie, fordybelse, ro og afslappet, uhøjtidelig luksus. Det unge par Louise og Kenneth Toft-Hansen har siden 2019 løftet arven fra tidligere ejere, og sørget for at ånden er intakt efter at hotellet brændte ned i 2016.

Det magiske lys, den rustikke natur, den omkringliggende plantage, den åbne himmel. Her kommer man igen og igen for at forsvinde ind i en helt særlig verden. I kølvandet på den populære danske tv-serie Badehotellet oplever Svinkløv om muligt en endnu større popularitet og efterspørgsel fra både danske og internationale gæster, der søger stilhed, digital detox, det sublime økologiske køkken og den helt unikke, uprætentiøse atmosfære.

LÆS OGSÅ: 10 års garanti fremtidssikrer nye byggerier

Designteamet, der har haft ansvaret for nyindretningen, har arbejdet helt ned i mindste detalje for at genskabe husets DNA. De 36 værelser med charmerende træpaneler på væggene, er individuelt indrettet og har alle en håndvask fra Duravit, nemlig DuraSquare. Den er enkel, tidløs og minimalistisk i udtrykket, men samtidig romantisk og nostalgisk med tydelige referencer til den tid for 100 år siden, hvor badehotellerne oplevede deres (første) storhedstid. 

Det legendariske Svinkløv Badehotel i Fjerritslev blev tegnet af Ejnar Packness i 1925 og udvidet ad flere omgange, indtil det stod færdigt i 1934. Efter en brand i 2016 er hotellet genopbygget og nyindrettet helt i huset ånd, så sjælen er bevaret. Værelserne er nu indrettet med håndvasken DuraSquare fra Duravit, som matcher den klassiske, nostalgiske, men samtidig superpopulære, moderne badehotelstil.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere