04.05.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Synergier mellem Frandsen El og EL:CON styrker forretningen

Den storkøbenhavnske elinstallationsvirksomhed Frandsen El blev for et år siden del af den landsdækkende elinstallationsvirksomhed EL:CON. Siden da har parterne arbejdet for at styrke synergierne.

Opkøbet af Frandsen El i 2020 var en del af en strategisk satsning fra EL:CON for både at styrke selskabets geografiske kompetencer på Storkøbenhavn men også for at styrke kompetencerne inden for projektforretning og entrepriser.

Peter Frandsen, som står bag Frandsen El, er fulgt med sin virksomhed over i EL:CON, hvor han som salgsdirektør arbejder på at implementere EL:CONs fremtidige nationale salgs- kalkulationssetup i entreprisedivisionen, der er et væsentligt element i den strategisk udvikling af EL:CON.

”Det forgangne år har vi brugt på at nyde godt af hinandens kompetencer. EL:CON har en baggrund som serviceforretning, mens vi har vores primære kompetence inden for entrepriser, og det har været et gensidigt partnerskab om en fælles kompetenceudvikling”, siger Peter Frandsen og tilføjer, at selvom det var svært at overdrage dirigentstokken, er han ikke i tvivl om, at han sidste år traf den rigtige beslutning og blev en del af EL:CON.

I EL:CON har man også mærket de positive effekter af integrationen med Frandsen El. Ambitionen er derfor fortsat at styrke den sjællandske tilstedeværelse og kompetencer inden for projektforretning og entreprisedivisionen, fortæller administrerende direktør, Jesper Knudsen.

”Med Frandsen El fandt vi det helt rigtige match, der både har styrket vores position på Sjælland, men som også understøtter vores fortsatte vækstambitioner inden for blandt andet entreprisedivisionen”, siger han.

Med opkøbet af Frandsen El udgør EL:CONs entreprisedivision i øjeblikket mere end 200 medarbejdere. Forventningen er, at den vil vokse med 50 procent inden for de næste par år.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere