08.03.2023  |  VVS  |  Varme og køling

System 6 Slimline til nybyggeri i Hedehusene

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video har vi været i Hedehusene, hvor vores ultrakompakte fjernvarmeunit, System 6 Slimline, er blevet installeret i 100 boliger.

METRO System 6 Slimline er en ultraslank, væghængt fjernvarmeunit med brugsvandsveksler og indirekte fjernvarme til rumvarme.

Den tynde fjernvarmeunit har et kabinet på kun 25 cm i dybden og 56 cm i bredden, og passer dermed ind i ethvert standardskab og er ideel til boliger med begrænset plads.

På grund af den kompakte størrelse, var den også det perfekte valg, da Søren Gammelgaard, projektleder hos Installationspartner Aps, skulle vælge en varmeløsning til de nyoprettede boliger. 

I denne video fortæller Søren om boligerne i Hedehusene samt, hvorfor han valgte System 6 Slimline fjernvarmeuniten fra METRO THERM. Derudover går vores key Account Manager, Jørgen Krøjberg, i detaljer omkring unitens mange fordele og komponenter. 

Vil du vide mere om vores METRO System 6 Slimline? 
Så følg linket her. 
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere