27.11.2018 | Navnenyt

Systemair sætter hjul under 12 års erfaring

Jesper Rasmussen er ny distriktschef for Midt- og Nordjylland hos Systemair. Jesper har været en del af Systemairs interne salgsafdeling i knap 12 år. Det er derfor en erfaren herre, der sendes ud på landevejene.

”Vi er meget glade for, at Jesper har takket ja til den nye rolle. Vi er sikre på, at kunderne også kommer til at mærke, at de får en distriktschef, der kender alle mulighederne i vores sortiment”, siger salgsdirektør Bo Sterner.

Jesper er uddannet som rustfast klejnsmed og senere maskintekniker og har bl.a. arbejdet som rejsemontør, inden han startede ved Systemair. Udover mange års erfaring fra Systemair har Jesper derfor også en solid teknisk baggrund.

”Der er flere ting, der er gået op i en højere enhed. Derfor synes jeg, tiden er den rette til at komme ud at møde kunderne på deres hjemmebane, og det glæder jeg mig til”, siger Jesper Rasmussen.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere