08.06.2021  |  VVS  |  Byggeri

Case: Tæt samarbejde med Danhaus om badeværelser til unikke rækkehuse i ny Odense-bydel

Indhold fra partner Hvad er dette?

I tæt samarbejde med Danhaus har wedi været leverandør på 36 badeværelser til en række unikke Town Houses - 2-etagers rækkehuse - i den nye Odense-bydel, Gartnerbyen, der ligger på den gamle GASA gartneri-grund.

wedi og Danhaus - et mønster-eksempel på godt samarbejde

Det tætte samarbejde i projektet mellem Danhaus og wedi er et mønster-eksempel på et godt samarbejde med en virksomhed, der excellerer indenfor modulbyggeri. Som sådan er Danhaus en central medspiller i transformationen af den gamle GASA-grund i Odense fra gammel industri til en helt ny bydel – Gartnerbyen - der beskrives som en ny og moderne bydel med et pulserende grønt hjerte tæt på centrum af Odense.

”Vi har – og har altid haft – et rigtig tæt og godt samarbejde med Danhaus. Vi er således både glade og stolte over at bidrage til denne type spændende projekter, som Danhaus ofte er en del af”, fortæller Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions.

Nyfortolkning af det traditionelle rækkehus

Ét af de projekter, som Danhaus har udviklet, er denne del af Gartnerbyen, med 36 spændende to-etagers Town Houses, der er opført som rækkehuse og solgt som ejerboliger. De nye rækkehuse er en nyfortolkning af det traditionelle rækkehus med en mere moderne, nordisk stil med fokus på energivenlige løsninger.

De unikke Town Houses ligger som perler på en snor i udkanten af området – en perfekt beliggenhed lige ud til Langesøstien og grønne områder, som forbinder det nye boligområde med resten af Odenses fintmaskede stisystem.

Gulv-opbygning med wedis innovative Riolita gulv-elementer

Gulv-opbygningen på badeværelserne på 1. sal i de unikke Town Houses i Gartnerbyen er udført med wedi Riolita gulv-elementer. Brusekabinen er undersænket med én centimeter i forhold til det resterende gulv, som er opbygget med faldplader på hele gulvet. Det sikrer at selv vand på gulvet i fjerneste hjørne af badeværelset ender i afløbet – en opbygning der i øvrigt er standard for alle baderum i projekter, Danhaus og wedi samarbejder omkring.

Specialproducerede gulv-elementer tilpasset Unidrain-afløb og klargjort til gulvvarme

Gulv-elementerne er specialproducerede efter mål fra Danhaus og er desuden leveret fra fabrikken med udfræsning til vandbåren gulvarme. Riolita gulv-elementet, som er tilpasset det unikke linjeafløb fra Unidrain, giver mulighed for at kombinere med Unidrains ClassicLine eller HighLine designerafløb.

Høster gevinster af godt samarbejde med Unidrain

I byggeriet af de unikke Town Houses i Gartnerbyen er der rigtig god visuel synergi mellem badeværelserne i stueplan og på 1. sal – begge steder er der således benyttet Unidrain-afløb.

wedis tætte samarbejde med Unidrain med wedis Riolita gulv-elementer, der kan kombineres med Unidrains designerafløb, har således også en TGA-godkendelse.

”Unidrain er en særdeles værdsat samarbejdspartner for os i wedi – og de innovative løsninger Unidrain leder markedet an med er virkelig imponerende. Det gælder særligt indenfor produktudvikling, farver, riste og designoverflader m.m., som bare er second to none” - Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions.

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere