10.06.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Case: Tætte leverandørrelationer og grønne udfordringer

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mere end 45 år har en lille elinstallatørforretning i Thy hjulpet nordjyderne med alt fra bygningsautomatik til varmepumper. NKT har været med som samarbejdspartner og sparringspartner hele vejen.

Siden 1976 har elinstallatørforretningen Svend Knudsen haft sit virke i Hanstholm i det nordvestlige Danmark. I dag drives forretningen af grundlæggerens søn og svigerdatter, Jarl og Charlotte Knudsen, og efter overtagelse af en anden virksomhed, har de i dag navnet; Svend Knudsen Elektrikeren Thy.

Thy er de senere år for alvor kommet på landkortet– især når det handler om den grønne omstilling. Der er blevet opført et testcenter for vindenergi, Hanstholm Havn er blevet udvidet, og senest er der annonceret et Power-to-X-anlæg på selvsamme havn.

Den udvikling bliver hilst velkommen, da et stigende fokus på bæredygtighed og anvendelsen af bæredygtige materialer i høj grad er noget, som Svend Knudsen Elektrikeren Thy har fokus på. De er i gang med at udvikle en bæredygtig forretningsstrategi, og herunder er sparring med en leverandør som NKT vigtig: ”Vi gør meget for at udvikle vores løsninger, så de understøtter bæredygtighed og grøn omstilling. Herunder er leverandørforholdet vigtigt, så vi kan tilbyde vores kunder bæredygtige produkter og samtidig have den nyeste viden om kablerne. Det giver tryghed, at vi også i denne henseende kan trække på vores gode relation til NKT som samarbejdspartner” slutter Jarl Knudsen.

Læs mere her.

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere