30.03.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

tado° lancerer nye app-features til intelligent varmestyring

tado° brugere kan nu få glæde af en række nye features i deres app til intelligent varmestyring.

Helt nye features er klar. Du skal blot opdatere din tado°-app.

De nye features inkluderer blandt andet en børnelås. Hermed bliver de manuelle ændringer ignoreret, når børnelåsen er aktiveret. Og så kan Auto-Assist brugere kan nu se og sammenligne varmeaktiviteten for tidligere perioder i Care & Protect. Dette nye niveau af indsigt kan hjælpe folk med at skabe yderligere besparelser ved bedre at forstå deres opvarmningsmønster. Derudover giver en ny stander brugere en ekstra mulighed for at placere deres tado° Smart Termostat, Wireless Temperature Sensor eller Smart AC Control, der hvor de måtte ønske det.
”En gensidig kommunikation med vores brugere er utrolig vigtig for os. Deres feedback giver os en værdifuld forståelse af, hvilke features og løsninger der efterspørges og hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen yderligere”, siger Christian Deilmann, medstifter og produktchef hos tado°.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Brugere af tado°’s løsninger kan forvente en række nye features i løbet af 2021. Der kommer blandt andet snart Quick Actions i den opdaterede app. Her kan du styre alle rum i en handling fremfor at skulle ændre varmen i hvert rum individuelt.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere