28.05.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Tado henter 38 millioner euro

tado° har fået en ny investering på 285 millioner kroner. Investeringen kommer fra den pan-europæiske gruppe noventic, bestående af en række selskaber med fokus på klimaintelligente ejendomme, samt fra eksisterende aktionærer.

tado° og noventic indgår i et strategisk partnerskab med henblik på at udvikle nye energieffektive Property Technology (PropTech) løsninger til boligmarkedet. Investeringen vil også blive brugt på at udvikle teknologier til bæredygtig varmeproduktion, OEM-løsninger til producenter af opvarmning og køling og til at ekspandere på nye markeder.

”Partnerskabet med noventic kommer til at sparke gang i nye PropTech løsninger til boligmarkedet, og vi er begejstrede over at være indgået i et partnerskab med noventic, som har stor erfaring indenfor denne sektor”, siger tado's CEO Toon Bouten.

Løsninger til energieffektivitet og digitalisering

tado° har indtil videre etableret partnerskaber med de 20 største energiforsyninger rundt om i Europa med henblik på at hjælpe dem med at skifte fokus fra blot at være leverandør af energi til at positionere sig meget stærkere som leverandør af energiservice.

”På baggrund af de europæiske klimamål ønsker vi at koble data om forbruget med intelligent styring af forbruget for dermed at kunne supportere den professionelle boligindustri endnu bedre, når det gælder energibesparelsesstrategier i boligkvarterer”, siger den nye administrerende direktør Dirk Then.

noventic’s CFO Stephan Bause tilføjer:

"Med denne strategiske investering udvider vi sammen med tado° vores løsningsportefølje til at omfatte en markedsledende teknologi indenfor klimastyring i hjemmet".

Gennem partnerskabet vil tado° og noventic fremover tilbyde nye og bedre løsninger indenfor energieffektivitet og digitalisering til et stort nyt marked af flerfamiliehuse og kommercielle bygninger. Sideløbende hermed vil tado° fortsat drive sin forretning, der tilbyder løsninger til både den private forbruger samt forsyningsselskaberne og varmeservicevirksomhederne.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere