15.02.2021  |  VENTILATION  |  Sanitet

Tandlæger kræver et sikkert arbejdsmiljø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tandlæger og andre behandlere oplever krav og behov for udsugning fra behandlingslokalet pga. Covid-19 situationen, for at beskytte deres patienter, deres medarbejdere og dem selv.

Sammen med andre forholdsregler sikrer en sådan udsugning tæt på patienten ekstra beskyttelse ved at reducere mængden af partikler, som patienter, tandlæger og andre udsættes for.

Fermoy Dental Centre i Cork, Irland, er et eksempel på en sådan omsorgsfuld tandlægeklinik, som ønsker ekstra beskyttelse imod Covid-19 virus.

Geovents udsugningssystem er installeret af vores irske Partner P&M LEV Specialists Ltd., og det har givet alle en følelse af større sikkerhed i forbindelse med udførelse af deres behandlinger.

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere