20.01.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

TEC7 - et sortiment med stor kvalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

TEC7 er kvalitetsprodukter til fagfolk. Vi bestræber os altid på at gøre reparation og vedligehold langt mere enkelt, og vi gør det ved at tilbyde professionelle kvalitetsprodukter, der hjælper dig uanset hvilken opgave du står overfor.

TEC7 -  ALT TIL DEN PROFESSIONELL

TEC7 er et internationalt selskab, som er markedsledende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland. Vi har et mål - nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne enkle tilgang er det, der har givet os succes – en tilgang, som vi stadig udforsker med stor entusiasme.

Vi – gør – det – enkelt!

Vores job er at gøre fagfolks arbejde nemmere på en professionel måde. Vi sætter derfor altid barren højt, både hvad angår service og udvikling af produkter. Løbende innovationer, udvikling og imødekommelse af markedets krav samt den feedback vores forbrugere vender tilbage med, har resulteret i vores helt unikke sortiment, som både er:

1. alsidigt - kan bruges på ethvert materiale

2. effektiv - professionel kvalitet, som er let at bruge

3. af førsteklasses kvalitet - produceret og testet af fagfolk

4. brugervenligt - kun løsninger, ingen ubehagelige overraskelser

Og når vi påstår, at vi udstyrer dig med alle de produkter du har brug for, er vi godt klar over hvor mange forskellige opgaver du udfører. Om det gælder affedtning, vandtætning, forsegling eller reparation, så har vi produktet, du skal bruge!

Hvorfor bruge TEC7?

TEC7 er professionelle byggefagfolks internationale partner og ved derfor, hvad der kræves, for at du kan føle dig godt tilfreds med dit arbejde. Med andre ord: Vi forstår dig.

Hver eneste dag stoler du på din erfaring og ekspertise, når du skal løse en opgave. Og på samme måde skal du kunne stole 100% på de produkter, du bruger. Vi kan give dig den tillid – selv når der opstår uventede situationer.

Fik vi fortalt, at vores produkter er specielt udviklet til at dække så mange anvendelsesområder som muligt? Vi mener nemlig, at det er langt mere praktisk at tilbyde dig få produkter med ekstremt mange anvendelsesmuligheder.

Du kan se mere om TEC7 her:  https://tec7.com/da-DK

Mere fra TEC7

TEC7

https://tec7.com/da-DK

  • mail@tec7.dk
  • 76134747
  • Industrivej 2, 6690 Gørding, Denmark

TEC7, som er en del af Novatech, startede som et belgisk familiefirma for mere end 20 år siden. I dag er TEC7 et internationalt selskab, som er markedsførende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland. Vi har et mål- nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere