Teklet ApS

teklet.dk/

Om

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse.

Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig!

Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP…

Læs mere  

Om

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse.

Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig!

Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP´er til optiske transportsystemer. Derudover har vi et bredt udvalg i renseprodukter, værktøj og måleudstyr.

Vi samarbejder med nogle af verdens førende leverandører inden for fiberoptik, for at kunne understøtte vores kunders forskellige behov for fiberoptiske løsninger – herunder:

  • Huber+Suhner - en global specialist indenfor connectivity og management med hovedsæde i Schweiz
  • Prysmian (Draka) - en global kabelproducent med hovedsæde i Italien
  • Anritsu - en global virksomhed indenfor måleinstrumenter med hovedsæde i Japan

Udover dette samarbejder vi med et antal mindre underleverandører, der er med til at sikre bredden i vores produktkatalog.

Vores ide er, at det skal være hurtigt, nemt og enkelt at handle ”standard” produkter, samtidig med at du kan få en god teknisk support omkring det enkelte produkt, hvis det er nødvendigt. Derfor er alle vores priser også opgivet uden moms, og der tillægges ingen gebyrer.

På vores hjemmeside Teklet.dk kan du bestille varer lige når det passer ind hos dig – også uden for normal åbningstid, i weekender og på helligdage.

Geografisk ligger vi i Stenløse, hvor vi både har lager, kontor og udstilling. Du er meget velkommen til at kigge forbi, og få en uforpligtende snak om fiberoptik, muligheder og løsninger. Vi kommer naturligvis også gerne forbi dig, hvis du ønsker det.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontaktpersoner

Hanne Thonesen

Konsulent/Administration

Henrik Hedegaard

Ejer/Salg

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere