09.06.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Teknikentreprenør griber til alternative metoder for at hyre nye medarbejdere

Der er brug for flere VVS’ere og elektrikere hos teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen A/S, der nu tager utraditionelle metoder i brug for at tiltrække nye medarbejdere.

Hos Nordsjællands største teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen A/S er der travlt, og man har brug for flere uddannede håndværkere for at kunne følge med. 

Virksomheden har derfor udarbejdet en anderledes rekrutteringskampagne, hvor tre nuværende medarbejdere fortæller hver deres personlige historie om at arbejde hos Poul Sejr Nielsen. De personlige fortællinger skal tiltrække flere uddannede VVS’ere og elektrikere.

”Jeg var midt i 30’erne, da jeg fandt ud af, jeg ville være elektriker, og det er jo lidt sent at tage en uddannelse. Men i dag kan jeg slet ikke forestille mig at arbejde et andet sted”, siger Jannik, der er elektriker, i en af kampagnefilmene.

Poul Sejr Nielsen søger 15-20 nye uddannede medarbejdere, men forventer travlheden fortsætter. Derfor forventer de at ansætte flere i løbet af 2021. 

Du finder alle tre kampagnefilm her.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere