01.04.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Teknikinstallatører fusionerer

Alpha Electric og MVT Elteknik vælger at slå forretningerne sammen og fortsætte under førstnævnte virksomhedsnavn.

De to el-installationsvirksomheder Alpha Electric og MVT Elteknik har netop aftalt en fusion og forventer at fortsætte det fælles virke under navnet Alpha Electric. Det skriver Sjællandske Nyheder. 

"Søren og jeg har kendt hinanden og arbejdet sammen i mange år, og vi har begge samme høje standarder, både når det gælder service overfor vores kunder og leverandører, medarbejderpleje og ikke mindst selve håndværket", siger den kommende administrerende direktør for det fusionerede Alpha Electric, Morten Vest Therp til Sjællandske Nyheder.

Læs også: Tekniq Arbejdsgiverne får ny adm. direktør

Som udgangspunkt vil den nye virksomhed fortsætte med to driftsteder i henholdsvis Hillerød og Ølstykke med omkring 60 medarbejdere.

"I det daglige vil vores samarbejdspartnere ikke mærke den store forskel, men både som leverandør og kunde vil Alpha Electric fremstå som en endnu mere komplet virksomhed, med en bred vifte af kompetencer og med en, for vores leverandører, interessant indkøbsstyrke,” siger Søren Danielsen, der fortsætter som driftsdirektør til Sjællandske Nyheder.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere