08.09.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Tekniq Arbejdsgiverne vil være grøn og digital

Ny strategi skal gøre Danmarks tredjestørste arbejdsgiverorganisation til den grønneste og mest digitale.

TEKNIQ Arbejdsgivernes bestyrelse har vedtaget en ny strategi. De centrale mål mod 2025 er mere fleksible og ensartede overenskomster, styrket kvalitet i alle branchernes uddannelser og større politisk gennemslagskraft med øget fokus på de grønne og digitale teknologier.

”Med den nye strategi vil vi gerne indtage pladsen som Danmark grønneste og mest digitale arbejdsgiverorganisation”, siger Troels Blicher Danielsen, der tiltrådte som ny adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne i maj 2020. Organisationen repræsenterer cirka 4.200 virksomheder inden for el, vvs og metal med tilsammen 55.000 medarbejdere.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Han mener, at det er TEKNIQ Arbejdsgiverne, der spiller en afgørende rolle for den grønne omstilling:
”Det er vores virksomheder, der installerer den nye teknologi i bygningerne, som står for 40 procent af Danmarks energiforbrug. Det er vores virksomheder, som uddanner den nødvendige faglærte arbejdskraft. Og det er vores virksomheder, der sikrer omlægningen til vedvarende energi på den hurtigste og mest omkostningseffektive måde. Den position vil vi gerne omsætte til politisk indflydelse”.

Udover de centrale mål i strategien omfatter den også en digital transformation over tre år med en ramme på et tocifret millionbeløb. Den har blandt andet til formål til at optimere servicen for virksomhedens medlemmer og styrke interessevaretagelsen.

Troels Blicher Danielsen har høje forventninger til nye transformation:
”TEKNIQ Arbejdsgiverne har gennem flere år udgivet rapporter om digitalisering og ny teknologi i både installationsbranchen og metalindustrien. Tiden er nu inde til, at vi også tager vores egen medicin. Vores medlemmer og samarbejdspartnere skal opleve, at vi ikke bare følger med tiden, men at vi er Danmarks mest digitale og datadrevne organisation”.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere