14.10.2015  |  EL  |  Energi

Installatøren har det grønne overblik

Det er installatørerne, der sidder med nøglen til fremtidens grønne bygninger, lyder budskabet fra Tekniq på den kommende Building Green-messe.

Om Building Green

  • Messen Building Green afholdes for femte gang den 28. – 29. oktober 2015 i Forum, København.
  • Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige, grønne og energieffektive bygninger og bygningsteknologier.
  • Årets program indeholder mere end 80 talere og 25 seminarer. Her kan du blive opdateret på de nyeste trends, politiske tendenser og innovative nyheder fra branchen.
  • Messen havde knap 5.000 besøgende i 2014.
  • Der er gratis adgang, men du skal printe en billet på forhånd her.

Kilde: Tekniq.dk 

Den 28.-29. oktober løber årets Building Green-messe af stablen i Forum, København, og blandt deltagerne er brancheorganisationen Tekniq, der har et tydeligt budskab med på messestanden: Installatøren har det grønne overblik.  

Det er installationsvirksomhederne, der sidder med nøglen til fremtidens grønne bygninger i Danmark, når elektrikerens intelligente installationer og overvågning mikser sig med vvs’ernes velkomponerede ventilationssystemer og vandbesparende armaturvalg, skriver organisationen på tekniq.dk.

Brancheorganisationen vil derfor bruge Building Green til at stille skarpt på vedvarende energiløsninger og grønne byggeteknologier.  

”Installatøren kan levere det tekniske overblik i mange former – også på en eksklusiv måde”, siger Tekniqs underdirektør Simon O. Rasmussen til tekniq.dk.

På Tekniqs stand kan interesserede blandt andet se en film om en B&O-butik, der får installeret intelligent bygningsautomatik, så en række funktioner kan styres med tablets og smartphones.  

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere