29.03.2019  |  EL  |  Branchen

Tekniq og Arbejdsgiverne fusionerer

Medlemmerne af Tekniq og Arbejdsgiverne har sagt ja til at slå de to organisationer sammen. Den nye fælles organisation hedder Tekniq Arbejdsgiverne – Industri & Installation og bliver landets fjerdestørste arbejdsgiverforening.

Tekniq og Arbejdsgiverne er blevet til én. Medlemsvirksomhederne i de to arbejdsgiver- og brancheorganisationer har stemt ja til en sammenlægning, og dermed er den fælles organisation en realitet.

”Vi har arbejdet på fusionen siden efteråret, og det glæder mig, at medlemmerne bakker op om vores vision om at skabe en samlet og mere slagkraftig organisation”, siger Henrik Fugmann, formand for Tekniq.

Også hos Arbejdsgiverne er der glæde over medlemmernes ja til fusionen.

”Vi tror på, at den fælles organisation kan skabe endnu mere værdi for medlemmerne ved styrket interessevaretagelse og medlemsservice. Sammen kan vi gøre det bedre, end de to organisationer kan hver for sig”, siger Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne.

Sammenlagt repræsenterer den nye organisation 4.300 virksomheder inden for el, VVS og metalområderne med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på 60 milliarder kroner.

- JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere