Jobopslag

Teknisk designer til elektrisk dokumentation

Siemens A/S

www.siemens.dk

 • ind-presales@siemens.com
 • 44 77 55 55
 • Borupvang 9, 2750, Ballerup
Se profil  
Stilling: Teknisk designer
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 19.11.2021
Søg job  

Brænder du for bæredygtig transport, og ønsker du at gøre en forskel på nogle af de største infrastrukturprojekter i Danmark? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en teknisk designer til elektrisk dokumentation hos Siemens Mobility, hvor vores hovedfokus er at levere produkter og ydelser til DSB, Banedanmark og andre togoperatører i Danmark. Vi arbejder med grøn omstilling, hvilket betyder at du hos os er med til at gøre den offentlige sektor endnu grønnere og bedre. Du kan læse mere om din nye arbejdsplads her: https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8

Som teknisk designer til Siemens Mobility, vil du være en del af et team, hvor vi sammen arbejder for at levere den bedste service, i form af dokumentation til både structuelle og elektriske løsninger til vores store projekter. Vi tegner blandt andet i MicroStation, AutoCAD, ELCAD og Eplan.


Ansvarsområder

Dit arbejdsområde er centreret omkring systemer og løsninger, der leverer strøm til både Fjernbane, S-bane, lokalbane og letbane. I det daglige vil du:

 • Planlægge og gennemføre dokumentation og optegning i diverse CAD-programmer både af strukturel og elektriske design.
 • Have daglig kontakt til ingeniørerne og projekterne, og sørge for kvalitetssikring af opgaverne samt opfyldelse af dokumentationskrav fra samarbejdspartner og kunder.
 • Være med til at udvikle og forbedre processer, standarder og fremtidige løsninger for dokumentation. Digitalisering er et af vores største fokusområder, og det betyder at du vil følge innovationen af vores portefølje for at sikre fremtidens mobilitet. Det indebærer udvikling af dokumentation for rullende materiel, jernbaneautomatisering og -elektrificering, intelligente trafiksystemer, servicearbejde og turnkey-projekter.

Teamet består af 14 fastansatte ingeniører og 5 konsulenter, der vægter faglighed, uformelt samvær og samarbejde højt. Vi tilbyder fleksible rammer, og du kan i vid grad arbejde hjemme, der hvor opgaverne ikke kræver fysisk fremmøde. Du vil være tilknyttet kontoret i Ballerup, og vi forventer derfor, at du kan møde på kontoret en gang imellem.


Kvalifikationer

 • Du har erfaring med el-teknisk dokumentation og har en baggrund som teknisk designer eller anden relevant uddannelse.
 • Du har et godt kendskab til CAD-programmer Microstation, AutoCAD, E-plan eller tilsvarende tegneprogrammer, samt et godt kendskab til teknisk dokumentation.
 • Du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring.
 • Vi ser gerne at du har en interesse for programmering.
 • Som person er du positiv, proaktiv og har lyst til at bidrage med din mening til vores projekter.
 • Størstedelen af dit arbejde foregår på engelsk, og det er nødvendigt at du kan engelsk på et højt niveau, samt kan gøre dig forståelig på dansk.

Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte – dine personlige kompetencer vil også vægte højt.


Bliv en del af en åben og dynamisk kultur

Hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig en lærerig hverdag i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.  

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Siemens Mobility

Vi leverer løsninger inden for transport og logistik med henblik på at sikre en pålidelig og miljøvenlig infrastruktur. Løsninger, der kan håndtere udfordringerne fra den øgede trafik i byerne, ved jernbaner, havne og i lufthavne som følge af den stigende urbanisering. Divisionen beskæftiger et stort antal specialister, som arbejder med IT- og kommunikationsløsninger til den danske transportsektor samt projekter i udlandet. Læs mere: www.siemens.dk/mobility

Er du interesseret?

Så send os gerne din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende og lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen, kontakt venligst Heidi Skytte Larsen på telefon +45 24 79 65 66. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Sofie Sleiborg på mail sofie.sleiborg@siemens.com.

 

Vi håber på at høre fra dig!

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere