Jobopslag

Teknisk salgskonsulent til Distrikt Nordsjælland, Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086
Se profil  
Stilling: Teknisk salgskonsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 28.02.2019
Søg job  

Højt drive, teknisk flair og naturlig sans for kvalitet og kunderelationer. Vil du være ambassadør for et af Europas mest eksklusive brands af højteknologiske produkter? Har du erfaring med salg fra vvs-, byggeri- eller konstruktionsbranchen? Så kan du være en af de 2 tekniske salgskonsulenter vi leder efter til distrikt Nordjylland og distrikt Nordsjælland & København.

Struktureret og resultatorienteret med teknisk forståelse
Som teknisk salgskonsulent bliver din overordnede mission at skabe og vedligeholde kunderelationer med primær fokus på vvs-installatører og vvs-grossister. Med dit drive og dit salgstalent bliver du nøglespilleren, som i samarbejde med salgschefen og øvrige kolleger i salg, produkt og marketing, udvikler og driver planlægning, gennemførelse og opfølgning på salgsaktiviteter. Dette med henblik på at opnå en større del af de potentielle muligheder i markedet. Konkrete fokusområder i din hverdag bliver:

  • At sikre en optimal præsentation og tilstedeværelse af Geberit´s produkter hos primært vvs-installatørerne og vvs-grossisterne
  • At sikre implementering af Geberit´s løsninger i projekter og opfølgning heraf
  • At udvikle og vedligeholde egen kundeportefølje og distrikt
  • At afholde kundearrangementer i form af seminarer, kurser, fabriksbesøg i Tyskland, Schweiz og Sverige mv.
  • At uddanne og træne kunder i Geberit´s produktportefølje og løsninger i vores kompetencecentre i Albertslund og Lystrup
  • At deltage på messer og udstillinger
  • At tilsikre effektiv besøgsplanlægning
  • At CRM-systemet er opdateret mht. besøgsrapporter, stamdata, projekter osv.
  • At vejlede og rådgive omkring montage, regler og standarder

Du refererer til Geberits BtB Sales & Project manager og bliver en del af et veletableret og velfungerende BtB-salgsteam, som driver salget af Geberit´s innovative sanitetsløsninger på landsplan. Du arbejder ud fra hjemmekontor og tilknyttes vores kontorer i Lystrup og Albertslund.


Veludviklet salgsgen og en stærk evne til at opbygge relationer
Din uddannelsesbaggrund er teknisk (prioriteres) og/eller kommerciel, og du har praktisk erfaring med salg af produkter til BtB-segmentet inden for vvs-, byggeri- og/eller konstruktionsbranchen. Endvidere har du et veludviklet salgs og rådgivende gen, som du vil kunne sætte i spil i samarbejdet med installatører og grossister.

Som person har du et højt energi niveau, du er udadvendt og god til at kommunikere, og du besidder en naturlig evne til at skabe og udvikle
stærke kunderelationer. Du arbejder målrettet og struktureret, og du får de vigtige detaljer med i både planlægning og udførelse af dine aktiviteter. Du er på samme tid både selvkørende og teamorienteret. Teamwork prioriteres højt i Geberit. Dit fokus på kvalitet og fremdrift gør, at du naturligt inddrager eller sparrer med kolleger i virksomheden.
Du sætter en ære i selv at være fagligt kompetent, og du investerer derfor de nødvendige ressourcer i hurtigt at opbygge kompetencer, når du starter i jobbet.

Professionel virksomhed med holdninger og stærke værdier
Du tilbydes en selvstændig og dynamisk jobfunktion i et sundt arbejdsmiljø karakteriseret af åbenhed, humor og godt kollegaskab. Attraktiv lønpakke (inkl. pension og fleksibel bilordning) som matcher dine kvalifikationer.
Geberit er stolte af egne produkter – og med god grund! Geberit er kendt for tilfredse kunder og anerkendes bredt for produktkvalitet og evnen til at levere service i verdensklasse. I stillingen vil du desuden have god mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

ANSØGNING
Vi tilbyder dig mulighederne ved en succesfuld virksomhed og et yderst alsidigt opgaveområde. Er du interesseret? Så glæder vi os til at modtage din oplysende og overbevisende onlineansøgning.

Ansøgning og cv
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BtB Sales & Project manager Mads Søndergaard på tlf. 2362 3457 eller HR Director Klavs Feldstedt på 6155 7604.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tags: Geberit A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere