Jobopslag

Teknisk salgskonsulent til stærke køle- og fryseløsninger

H. Jessen Jürgensen A/S

www.hjj.dk/

  • info@hjj.dk
  • 70 27 06 07
  • Tempovej 18-22 DK-2750 Ballerup
Se profil  
Stilling: Teknisk salgskonsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Jylland
Oprettelses­dato: 01.10.2021
Søg job  

Brænder du for køle- og fryseprodukter og vil du være med til at sikre markedet de bedste løsninger, så skal du slå til nu. Vi oplever stor efterspørgsel og søger derfor en teknisk salgskonsulent til vores kontorer i både øst og vest Danmark.

Øst: Ballerup / Vest: Aarhus eller Kolding 

Som teknisk salgskonsulent hos H. Jessen Jürgensen – en af Danmarks førende kølegrossister - bliver du en del af et videnstærkt team, som hver dag hjælper branchen til stærke løsninger igennem et bredt produktsortiment, solid rådgivning og teknisk support.


Dine primære opgaver bliver:

  • Teknisk salg og -rådgivning
  • Dimensionering af køle-, fryse- og klimaanlæg
  • Teknisk support og troubleshooting
  • Projekthåndtering i samarbejde med det øvrige team
  • Ansvarlig for dele af vores produktsortiment
  • Fokus på grønne løsninger

Solid teknisk viden og flair for salg

Vi forestiller os, at du er uddannet køletekniker eller maskinmester og herigennem har en solid teknisk viden samt en stor faglig nysgerrighed. Du er praktisk orienteret, kvalitetsbevidst og arbejder struktureret. Du er en Teamplayer, som kan indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer, men du evner også at arbejde selvstændigt med en opgave. Kundekontakt kommer dig naturligt og du har erfaring med eller mod på teknisk salg.

Det er en fordel, at du har gode IT-kundskaber, hvor Office-pakken er en naturlig del af din værktøjskasse, og at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.


Vi tilbyder et spændende og dynamisk job i et uformelt miljø præget af humor og en positiv tilgang til tingene. En arbejdsplads, hvor der arbejdes på et højt fagligt niveau med rum til kompetenceudvikling både gennem uddannelse og erfaringsudveksling. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn med bonusmuligheder, pensionsordning samt medarbejdergoder såsom sundhedsforsikring.
 

Søg stillingen
Ansøgningen samt cv sendes til ansog@beijerref.dk med tydelig markering af, om du søger i ”øst” eller ”vest”. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regionschef Kim Kirkegaard på telefon +45 6120 6775.

 

H. Jessen Jürgensen – en del af Beijer Ref

Hos H. Jessen Jürgensen synes vi, at det er ”cool at arbejde med køl”. Vi sætter en ære i at være på forkant, også selv om vi har mere end 50 år på bagen. Som markedsledende udbyder af komponenter samt køle- og komfortløsninger til den industrielle og kommercielle sektor, er vi altid parate til at tænke nyt og søge miljø- og energirigtige løsninger til gavn for vore kunder.

Beijer Ref er verdens største kølegrossist med forretning indenfor køl, klima og teknisk isolering. Koncernen er globalt repræsenteret med selskaber i 37 lande, og havde i 2020 en årlig omsætning på 14 milliarder svenske kroner.  

www.hjj.dk / www.beijerref.com 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere