Jobopslag

Teknisk supporter - Belysning

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • solar@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Teknisk supporter
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 20.10.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 07.10.2021
Søg job  

Hvis du brænder for at arbejde med projektering af professionelle belysningsanlæg, har du nu muligheden for at blive en del af Solars landsdækkende belysningsteam.

Vi er mere end 30 medarbejdere der hver dag gør en forskel, og sikrer at Solar leverer branchens bedste lystekniske support.

Din arbejdsplads vil som udgangspunkt blive på vores kompetencecenter i Brøndby, men for den rette kandidat vil der være mulighed for at varetage jobbet fra et af Solars øvrige kompetencecentre i f.eks. Vejen, Aarhus eller Svenstrup.

Dine opgaver og ansvarsområder
I Solar Light teamet vil din typiske arbejdsdag bestå af kundekontakt/-rådgivning og belysningsprojektering i samarbejde med Solars eksterne sælgere. Ingen opgaver er ens, og det er dit ansvar at finde den rigtige løsning. Du bliver dermed ansvarlig for udarbejdelsen af komplette og veldokumenterede belysningsløsninger til vore kunder.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet, skal du have en el-teknisk baggrund som f.eks. el-installatør, energiteknolog eller elektriker.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med projektering af belysningsanlæg, og har godt kendskab til brugen af DIALux og AutoCAD. Du har også en god kommerciel forståelse, så du finder den rigtige løsning til den rigtige pris.

Vi forventer at du er vant til at arbejde struktureret, og har det nødvendige overblik til at kunne overskue dine igangværende projekter, så alle opgaver afleveres til aftalt tid og med den rette tekniske support.

Er du blevet nysgerrig?
Kontakt gerne salgschef Carsten Løvgren på 40 64 12 89 for en uddybende snak, eller hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøg senest den 20 oktober
Hvis dette kunne være stillingen for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger løbende.

Hvem er vi?
Klik her for at læse mere om Solar og møde vores medarbejdere.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere