08.12.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Tekstilkanaler i byggeri med guld i bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

KE Fibertec ønsker Musikkens Hus i Aalborg et stort tillykke med den prestigefyldte DGNB-certificering, som første danske koncerthus med guld i bæredygtighed.

Vi er stolte af at have leveret en tekstilbaseret ventilationsløsning til husets koncertsal i bæredygtigt Cradle to Cradle-materiale med i alt 50 tekstilkanaler monteret skjult i salens vægpaneler. Den friske luft indblæses direkte ind i opholdszonen ved gulvet og skaber en jævn luftfordeling, der sikrer et godt indeklima til koncerthusets gæster.

Støjsvage installationer og en god akustik var selvsagt også krav fra bygherrens side. Her er tekstilkanaler særligt velegnede, da systemet kører lavimpuls med et lavt lufttryk og dermed et lavt støjniveau, så det gældende lydkrav til det samlede system overholdes.

Læs mere om bæredygtig ventilation på www.ke-fibertec.dk og se hele casen på Musikkens Hus i Aalborg.
 

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere