16.02.2021  |  EL  |  Sikring

Teletec - ny distributør for Ksenia indbrudsalarmer i Norden

Teletec Connect bliver distributør for det italienske brand Ksenia, der fremstiller alarmer i premium-segmentet.

Teletec udvider nu sin alarm-portefølje med Ksenia indbrudsalarmer.

”En klar markedstendens er, at flere kunder beder om mere kompetence og teknologi i sikkerhedssystemerne, og det er netop det, som Ksenia tilbyder i sine systemer”, siger John Väyrynen, Chief Operating Officer hos Teletec.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Lares 4.0-platformen

Ksenias seneste lancering er Lares 4.0-platformen, som er en indbrudsalarm certificeret i henhold til EN50131 klasse 3. Systemet har via forhandleren Extronic Elektronik været på det svenske marked i en årrække, men nu har Ksenia også underskrevet en distributøraftale med Teletec, der skal udbrede Lares 4.0 til hele det nordiske marked.

Nicola Di Crosta, International Sales Director hos Ksenia, er meget glad for samarbejdet med Teletec som nordisk distributør.

”Med sin lange erfaring og store kompetence hvad angår sikkerhedsløsninger er Teletec en meget velstruktureret nordisk partner, der nu kan tilbyde sine kunder vores innovative IoT-platform til sikkerhed og bygningsautomation, certificeret i henhold til EN50131 klasse 3”, siger han.

Lares 4.0 er også kompatibel med Google Home, Alexa, Control 4 og Optex.

Se og hør mere om Ksenia og dens muligheder i videoen nedenfor:

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere