23.02.2021  |  VVS  |  Branchen

Indspark: Tema: Forårets VVS-nyheder om produkter & tendenser

Messen VVS ’21 er årets vigtigste udveksling af nyheder, møder og faglige dialoger for alle fagfolk inden VVS. Den skulle være afholdt i april 2021, men er desværre på grund af covid-19 flyttet til oktober måned. Men VVS-branchen har jo stadig et stort behov for at orientere sig om nye produkter, løsninger, tendenser og udviklinger – og vi vil derfor i fagmagasinet Installatør tilbyde os som en alternativ platform for, at brancheaktører kan kommunikere nyheder om produkter og tendenser.

Fagmagasinet Installatør bringer derfor et tema om – ikke messen, men om VVS-branchens forårsnyheder i udgivelse nummer 3 med frist 17. marts og udgivelse 11.-13. april. Her bliver der rig mulighed for, at landets VVS-installatører kan orientere sig om nye produkter, løsninger, tendenser og udviklinger.


Det er vigtigt. De fleste installatører har rygende travlt. Nye tal viser en fremgang på 4000 beskæftigede i byggeri og anlæg i fjerde kvartal sidste år, og beskæftigelsen i bygge- og anlægsbranchen er derved kommet op på 181.200 personer. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Dermed har branchen over de seneste to kvartaler nu mere end vundet alle de cirka 4.900 job tilbage, som branchen mistede i 2. kvartal 2020 under den første smittebølge.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)


Der sker samtidig en kraftig udvikling af produkter og teknologi. Digitalisering og bæredygtighed er de to store megatendenser, der skubber til en markant produktudvikling. Der er et stort behov fra både installatører og producenter samt forhandlere for at udveksle viden om nyheder. Det er præcis det behov, messen VVS ’21 i april skulle dække. Fagmagasinet Installatør kan derfor fungere som et ydmygt forsøg på at dække en lille del af dette opsparede behov for nyhedsformidling.


Vil du som udstiller have din investering i messedeltagelsen til at leve i længere tid både før og efter messen, er markedsføring i fagmagasinet Installatør og netfællesskabet installator.dk en oplagt platform. Tag gerne kontakt til mig på pa@horisontgruppen.dk eller M 53731364.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere