18.06.2013

It i bilen sparer tid og penge

De bedste redskaber skal med i værktøjskassen, når håndværket skal været i orden. Men arbejdsgangene i hverdagen skal også fungere for at få overskud på bundlinjen og smil i virksomheden. Større kundetilfredshed, god økonomistyring og effektiv drift går hånd i hånd med it i servicevognen. Vi ser nærmere på de digitale værktøjer som fremtidens bud på arbejdssedler, varebestilling, lagerstyring, fakturering og flådestyring. Der er ingen nemme løsninger, men stadig fordele at høste, når medarbejdere i marken er online med kontoret.

Læs artiklerne her:

Godt kørende med it i servicevognen
Digitale arbejdssedler i servicevognene er en nem vej til at strømline arbejdsgangene hos installatører med mange opgaver. Men det kræver overskud at sætte computere i bilerne og indføre nye arbejdsgange. It i servicevognen bør ikke bruges som en quick fix for desperate virksomheder.

Lygas sætter it i bilerne
Voksende bunker af servicerapporter, der kræver manuel behandling, får gas-installatør til at digitalisere servicerapporter med bærbare computere i alle vogne.

Flådestyring giver færre afbrydelser i arbejdet
Elinstallatørvirksomheden C. Erichsen & Søn har gode erfaringer med sit nye flådestyringssystem, der blandt andet har overflødiggjort mange telefonopkald med spørgsmålet: ”Hvor er du?”

Læs produktnyhederne her:

Få flåden sikkert hjem
Få bedre overblik over virksomhedens køretøjer med Safefleet og få indblik i både position og driftstatus.

Hårdfør håndværker-tablet
Den hårdføre håndværker-tablet kan klare alt fra regnvejr til høje og lave temperaturer.

FotoDok til dokumentation
App'en Fotodok gør det nemt at dokumentere en sag samt samle billeder og tekst i én og samme dokumentation.

Tablet til krævende opgaver
Den nye tablet fra Panasonic er velegnet til krævende opgaver og kan modstå hårdhændet behandling.

Overblik døgnet rundt
Tomtom har udviklet et nyt online program, der gør det muligt at styre vognflåden 24 timer i døgnet.

Overvågning i realtid
Med den nye gps-løsning fra Reeft er det muligt at få overblik over de enkelte køretøjer. Det gør det nemmere at dokumentere sager.

Flådestyring i farver
Det bliver nemmere at planlægge med den nye WPA flådestyring, der giver konstant overblik over blandt andet ankomsttidspunkt.

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere