06.02.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Temadag med fokus på klimatilpasning, vand og spildevand

Indhold fra partner Hvad er dette?

På temadagen, som afholdes på Teknologisk Institut, kan man få styr på hvilke udfordringer, man kan møde i forbindelse med klimatilpasning, og hvordan digitalisering kan være med til at imødegå disse udfordringer.

Klimaet er under forandring, det er et faktum! Uanset hvad vi gør for at standse den udvikling, der er i gang, så er det uomtvisteligt, at der sker forandringer. Vi bliver som enkeltpersoner og som samfund nødt til at tage vores forholdsregler for at imødegå de forandringer, som uvægerligt vil ramme os i de kommende år og årtier – og som allerede er en del af vores hverdag og verden i dag. I Danmark ser vi bl.a. ændringerne som stigende grundvandsstand, hyppigere og kraftigere skybrud og generelt mere regn, men også længere tørkeperioder, som vi så i sommeren 2018.

Flowmåling og data er begge essentielle i den digitaliserede vandsektor. De spændende indlæg på temadagen ”Flowmåling i den digitaliserede vandsektor” spænder bredt - fra helt konkrete løsninger på klimatilpasning til styring og håndtering af vanddistribution og problemløsninger i spildevandssektoren. Der vil bl.a. blive givet praktiske eksempler på, hvordan nogle af fremtidens udfordringer indenfor området løses, og hvor der ligger potentiale for digitalisering og sammenspil af data.

Temadagen afholdes tirsdag den 18. marts 2020 på Teknologisk Institut i Aarhus.

Programmet i overskrifter

  • Klimatilpasning og behovet for at kunne måle og dokumentere
  • Digitalisering af afløbssektoren ved anvendelse af data og realtidsmodeller
  • Konkrete løsninger til regn- og spildevandsmålinger
  • Fra DONUT til DRYP – fra problem til praktisk løsning – fra data til information
  • Monitorering af afstrømning fra byens grønne områder
  • Nye metoder til lækagedetektion
  • Fjernovervågning af vandforbrug i Sierra Leone
  • Fredericia Spildevand – hvad måler vi og hvad mangler vi? 

Læs mere

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere