Event

Temauge om byggeri og indretning af pleje- og seniorboliger

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 08.09.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Hør eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle om, hvordan man skaber de bedste fysiske rammer til fremtidens ældre. Tag med på studietur og se nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger.

 

Temauge om byggeri og indretning af pleje- og seniorboliger 12. - 14. september 2020

 

På vores årlige temauge om byggeri til ældre – plejeboliger og seniorboliger – tager vi fat på de helt centrale spørgsmål, som melder sig, når vi skal planlægge og designe boligerne. Hvordan ved vi, hvad fremtidens ældres behov bliver? Og hvordan kan vi bygge plejeboliger, der også er attraktive at leve i om 10, 20 og 50 år?

På dette arrangement får du inspiration og eksempler på, hvordan fremtidens pleje- og seniorbolig ser ud. Du kan blandt andet finde inspiration i andres løsninger på studieturen og temadagen, hvor du får rundvisninger i nye og ombyggede plejehjem og seniorboliger. På konferencedagen lægger vi op til debat om fremtidens bolig for ældre og plejekrævende, om behov, udfordringer og nye muligheder.

Vi glæder os til at se dig den temaugen!

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere