Event

Temauge om fremtidens skole og læringsrum 2020

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 05.10.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Vil du høre mere om fremtidens skole og læringsrum? Vi sætter fokus på skole- og undervisningsbyggeri og inviterer til debat om fremtidens læringmiljøer på den årlige skolekonference.

Early bird-tilbud: nedsat pris indtil 24. juni 2020!

OG tilmeld 3, betal for 2 indtil 18. august 2020!

Vi glæder os til at se dig til årets største konference om fremtidens skole og læringsrum. Vi tilbyder dig en række spændende dage med videndeling, netværk, studieture, debat og den nyeste viden om udvikling og strømninger i fremtidens skole, og om hvordan det skal udmønte sig i fremtidens læringsrum.

 

Sammensæt dit eget konferenceprogram

Du vælger selv, hvilke dele af programmet du ønsker at deltage i, og du kan se programmerne for de enkelte skolekonferencedage her på siden. På hovedkonferencedagen om skolebyggeri den 7. oktober kårer vi Årets skolebyggeri og inviterer en række eksperter fra ind- og udland til at dele ud af deres viden og erfaringer.

 

I dagene rundt om skolekonferencen kan du deltage i en studietur til nye og ombyggede skoler i København, og i temadage om campusdannelse- og videregående uddannelser, fremtidens daginstitution og skolers indeklima.

 

Kåring af Årets skolebyggeri

Vær med til at kåre Årets skolebyggeri 2020! Vi vil gerne sætte fokus på dem, som har gjort det ekstra godt. Derfor kårer vi Årets skolebyggeri på vores konference om byggeri af fremtidens skole den 7. oktober 2020.

 

 

 

 

OVERBLIK OVER TEMAUGEN OM SKOLEBYGGERI

 

5. oktober: Konference om indeklima i skolen

 

6. oktober: Studietur til udvidede og nyrenoverede skoler

 

7. oktober: Konference om fremtidens skole og læringsrum

 

8. oktober – vælg mellem to temadage:

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere