31.12.2019  |  VENTILATION  |  Byggeri

Temauge om indretning af fremtidens kontor 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi sætter fokus på kontorindretning, arkitektur, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked på årets kontorkonference og -studietur!

Early bird-tilbud: nedsat pris indtil 4. marts

Temauge om indretning af fremtidens kontor 2020 21-22. april.

Aktivitetsbaseret arbejde, fleksibilitet og deleøkonomi giver nye måder at indrette vores arbejdsliv. På vores konference om fremtidens kontor ser vi på, hvordan vi bedst udnytter vores bygninger, så de støtter op om organisationen og passer til de aktiviteter, der skal foregå i dem.

Vi inviterer til debat om kontorindretning, arkitektur, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked – og sætter fokus på, hvordan vi bedst planlægger fremtidens arbejdsplads og får mest muligt ud af kvadratmeterne.

Sammensæt dit eget program
Du kan deltage på enten vores konference, studietur eller begge dele. Læs mere om dagene her:

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere