15.05.2017  |  VVS  |  Branchen

Stadig knap 44.000 boliger uden bad i Danmark

Selvom man kan have svært ved at forestille sig en bolig uden bad, er det imidlertid tilfældet i 1,5 procent af landets boliger.

At kunne stå op og tage et varmt bad om morgenen på sit eget badeværelse er for mange danskere en selvfølgelighed – men ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er det imidlertid ikke alle, der har den mulighed.

P.t. findes der nemlig 43.832 boliger i Danmark, især etageejendomme i København, hvor der ikke er et bad eller adgang til et. 

Læs også: Renoveringsprojekter af badeværelser har masser af mersalgspotentiale

Af de i alt 2,6 millioner danske boliger udgør de 43.832 boliger uden bad, eller adgang til et, omkring 1,5 procent af den samlede boligmasse:

”Det er nok de færreste, der kan forestille sig ikke at have et bad i sin bolig eller minimum adgang til et, men ikke desto mindre findes der stadig en del boliger med et betydeligt opgraderingspotentiale”, siger Thomas Hovgaard, presseansvarlig hos Nybolig. 

Flere får installeret badeværelse
Især i de seneste år er der en stigende tendens til, at flere får installeret badeværelser – også i små lejligheder. Således viser tal, at der i perioden 2010 til 2017 er blevet installeret bad i mere end 13.000 boliger. 

”Udover at det er ret bekvemt, tilfører det alt andet lige også en bolig en betydelig værdi, når den har eget bad, ligesom den er nemmere at sælge”, siger Thomas Hovgaard.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere