10.12.2020  |  EL  |  Sikring

Termisk overvågning fra Elma Instruments A/S...

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments er FLIR masterdistributør i Danmark, Sverige og Norge - men vidste du, at vi også leverer hele det store FLIR Thermal Security produktprogram?

Elma Instruments er FLIR masterdistributør i Danmark, Sverige og Norge - men vidste du, at vi også leverer hele det store FLIR Thermal Security produktprogram? Nogle af de mange applikationer er f.eks. tyveri­sikring, perimetersikring, byggepladsovervågning, brandovervågning, grænsekontrol, feber-screening m.m.

FLIR er kendt som verdens største og førende producent af termiske produkter til mange forskellige applikationer og brancher – en af disse applikationer er termisk overvågning. Det store FLIR Thermal Security program indeholder flere forskellige kamera-serier til termisk overvågning samt en kombination af almindelig video overvågning kombineret med termisk overvågning.

FLIR’s termiske overvågningskameraer leverer uovertruffen billedkvalitet både dag eller nat, kameraerne er robust bygget, og velegnet til både indendørs og udendørs installationer. Du kan frit vælge mellem bullets, domes samt faste eller PTZ-kameraer, som alle er designet til at fungere problemfrit med diverse video management software (VMS), så du er sikker på en overlegen brugeroplevelse i hele produktets levetid.

Thermal Security kameraerne leveres med forskellig termisk opløsning og dermed billedkvalitet, samt mange forskellige linser der kan vælges afhængig af hvor stort et område kameraet skal dække eller hvor langt det skal kunne ”se”.

Ring til vores eksperter på 7022 1000 hvis du er interesseret i FLIR Thermal Security, eller tjek www.elma.dk for en produktoversigt samt brochurer over de mange tilgængelige produkter...

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere