02.05.2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2018 stand C4833. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.


Termografering for alle med Elma
Fra den simple smartphone løsning til det top professionel termokamera

På El & Teknik messen 2018 udstiller Elma Instruments spændende produktnyheder samt et bredt udsnit af vores store produktprogram inden for termografering. Se bl.a. det helt nye FLIR E53 termokamera og den nye FLIR ONE Pro for smartphones.

FLIR er verdens største producent af termokameraer og relaterede produkter. Programmet spænder fra små kompakte og simple peg-og-skyd termokameraer, som du tilslutter din smartphone, og op til super professionelle kameraer med en ekstrem høj termisk opløsning og følsomhed. Elma er lagerførende FLIR Masterdistributør i hele Skandinavien, og på El & Teknik 2018 viser vi FLIR produktnyheder samt et bredt udsnit af vores store produktprogram indenfor termografering.

Skal du i gang med termografering, eller trænger dit gamle termokamera til en udskiftning, er Elma’s stand C4833 på El & Teknik 2018 det rigtige sted at starte. Her kan du få en snak med Elma’s produktspecialister samt se, føle og prøve de fantastiske termokameraer fra FLIR. Du kan selvfølgelig også få en uforpligtende vurdering/anbefaling omkring valg af termokamera, hvor vi tager udgangspunkt i din erfaring indenfor termografering samt hvilken applikation kameraet skal anvendes til. Har du brug for finansiering i forbindelse med køb af termokamera, kan Elma også tilbyde konkurrencedygtig leasing – kom og få et uforpligtende leasingforslag på dit drømmekamera…

Når du investerer i dyrt udstyr, er det en god ide at ”tænke” undervisning med ind i investeringen – på den måde sikrer du, at I får maksimalt udnyttelse af udstyret og sikrer på den måde også din investering. Elma tilbyder undervisning i termografering - vi kører løbende vores Level-1 termografi eller begynderkurser hen over hele året. Er I flere, der skal have undervisning i termografering, kan vi også tilbyde undervisning på jeres adresse (ring for pris).

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Denne artikel er en del af temaet Tema: El & Teknik 2018

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere