Event

Termografering Level 1

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

  • info@elma.dk
  • 70221000
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 30.01.2023
Start tidspunkt: 08:15
Sted: Herlev
Tilmeld  

Level-1 kurset er et krav for at blive personcertificeret ved DBI, således at en person kan udføre certificeret termografering på El-anlæg. Flere forsikringsselskaber stiller også krav til at termografering skal være certificeret. Nu har du mulighed for at komme på et af de eftertragtede termograferingskurser som Elma Instruments arrangerer.

Level 1 kurset er første trin i uddannelsen for at kunne opnå certifikat for termografering af El-anlæg hos DBI. Kurset er et uvildigt kursus som arrangeres af Elma Instruments - underviseren Fredrik Norell  r en erfaren termografør/underviser, som har undervist på vores kurser i mange år. Undervisningen som foregår på ”nordisk” vil bestå af både teori samt praktiske øvelser. Har du en dnu ikke investeret i et termokamera stiller Elma Instruments et kamera til rådighed, og du vil få mulighed for at prøve forskellige kameraer.

Se programmet her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere