13.08.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Test båndbredden og forebyg nedetid

Indhold fra partner Hvad er dette?

På HI 21 messen stand G5778 præsenterer Elma Instruments nyheden SignalTEK 10G Ethernet Tester til at teste båndbredden og forhindre nedetid.

Elma Instruments og TREND Networks præsenterer stolt den nye SignalTEK 10G, som er en ny håndholdt ethernettester designet til at måle den maksimale tilgængelige båndbredde på netværk, identificere flaskehalse og finde måder at øge båndbredden uden behov for at udskifte dyre datakabler.

Med den nye TREND Networks SignalTEK 10G er det nu muligt kontrollere den maksimale båndbredde på det eksisterende netværk helt op til 10 Gb/s.

Med indbygget Wi-Fi-forbindelse tilsluttes det det gratis TREND AnyWARE Cloud-teststyringssystem for at generere professionelle rapporter til klienten. Ligesom TREND LanTek IV er der også mulighed for at tilgå SignalTEK 10G via Teamviewer for support.

TREND SignalTEK 10G fås i 4 modeller. 2 uden mulighed for SFP modul (fiber) og 2 med mulighed for SFP modul. Det er muligt at opgradere CT til NT og FT til PRO.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere