07.01.2021  |  VVS  |  Branchen

Thürmer Tools starter samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Thürmer Tools er en 140 år gammel virksomhed, der trods den høje alder er dybt fokuseret på altid at lagerføre og producere den allerhøjeste kvalitet.

Service er kernen i deres forretning – ja, faktisk er deres mission at have Europas bedste kvalitet, de gladeste kunder, og forhandlere som elsker at handle med dem. Og det er lykkedes virksomheden! Med en startup-mentalitet der fokuserer på altid at yde mere og bedre end hvad der forventes, er det lykkedes spåntagningsspecialisten at vækste 300% over få år.
 

“KlarPris formår at støtte både grossister og producenter, og det er unikt. De forstår samspillet mellem de to parter, og i en tid hvor Amazon og lignende platforme banker på døren, er det vigtigt at vælge sin medspillere med omhu. Det har vi gjort med KlarPris.” – Erick Thürmer, Adm. Direktør i Thürmer Tools.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.
 

Vil du optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er! Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

Prøv 14 dage gratis     Book demo

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne indkøbssystem! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Systemet  udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du bruger KlarPris.   Når du bruger KlarPris,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere