07.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Thorsman kabeltromle vinder international designpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den innovative og kompakte kabeltromle fra Schneider Electric hædret med iF Design Award 2019


Schneider Electrics nye Thorsman kabeltromler er i en klasse for sig med en stærk kombination af innovativt, brugervenligt design og smarte funktioner.

Serien er designet og udviklet af Schneider Electric Design Labs, som med et team af industrielle designere fra hele verden har modtaget flere end 40 designpriser siden 2010.

Og nu kan Schneider Electric føje endnu en pris til listen. Den mindste kabeltromle i den nye Thorsman-serie, Kompakt, er nemlig tildelt den prestigefulde designpris iF Design Award 2019 i kategorien ”Produkt”.

iF Design Awards er en global, årlig kåring af verdens bedste design inden for en lang række kategorier, og kampen om de eftertragtede priser er hård: Til dette års prisuddeling har de 67 jurymedlemmer fra hele verden vurderet næsten 6.400 produkter fra 52 lande.

Den nu prisvindende Thorsman kabeltromle skiller sig ud med et unikt design med integreret håndtag i den robuste plasticramme, som gør den ekstra kompakt og nem at transportere.

Tromlen har en smart clips til til at fastgøre stikproppen under transport, fire udtag med jord, 15 meter 3G1.0 H05-kabel og LED-lys på fronten til indikation af, om strømmen er tilsluttet.

Foruden den kompakte tromle består det nye Thorsman-sortiment af kabeltromler af tre varianter: Klassisk, Havetromle og Professionel. Thorsman kabeltromler fra Schneider Electric kan købes i byggemarkeder og hos grossister.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere