10.06.2021  |  EL  |  Belysning

Til nyt konference- og kursuslokale valgte Ullits & Winther en fleksibel belysningsløsning med farveregulering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et flot og fleksibelt resultat er skabt med green:ID LED paneler med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.

Til nyt konference- og kursuslokale hos Ullits & Winther var kravene til belysningen bl.a. at opnå et godt lys med god farvegengivelse samt en fleksibel løsning, som kunne tilpasses efter behov.
Det nye lokale får flere anvendelsesfunktioner, derfor var det også vigtigt, at belysningen skulle være fleksibel, således lyset både kan tilpasses i lysstyrke og i den hvide lysfarve samt styres i zoner alt efter anvendelse af lokalet.


Ullits & Winther valgte green:ID TrueColor CCT paneler med fjernbetjent farve- og zonestyring.

LED panelerne er en fleksibel TrueColor løsning, som er green:ID´s betegnelse for høj farveægthed CRI>90, ligesom der er mulighed for fjernbetjent farveregulering af lysfarven fra 2.700-6.500 kelvin. Derudover er det også muligt at regulere lyset i forskellige zoner. Dermed kan lyset tilpasses efter tidspunkt på dagen samt de enkelte formål lokalet anvendes til.

KLIK HER og find panelet

Sidste år foretog Ullits & Winther en opgradering af belysningen i øvrige dele af kontorbygningen. Dengang blev der ligeledes opsat green:ID TrueColor CCT paneler i kantinen samt alm. dæmpbare TrueColor paneler på kontorerne. Grundet det gode lys, farvegengivelse og fleksibiliteten faldt valget endnu engang på dette LED panel.

 

green:ID TrueColor CCT panelerne fås i størrelserne:
60x60 cm. - 30x120 cm. - 30x60 cm. - 30x30 cm.

Zigbee kompatibel
Med green:ID CCT panelerne er det muligt at opnå Zigbee styring
bl.a. via Philips Hue, Alexa og Google Home

KLIK HER og se udvalget af LED paneler

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere