05.01.2021  |  EL  |  Byggeri

Tilmeld dig vores IKT kursus den 12. januar!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du allerede uddannet IKT-leder? Så bør du måske deltage på vores online IKT kursus den 12. januar 2021.

Har du taget en IKT-leder uddannelse og vil du gerne holde dig skarp på alle de nye IKT-aftaler og krav, der stilles til dig som IKT-leder?

Så bør du deltage på vores IKT kursus, hvor du kort og koncist bliver opdateret med den nyeste IKT viden i henhold til AB18-regelsættet, FRI’s Ydelsesbeskrivelser samt de nye IKT-standarder og IKT-aftaleparadigmer.

Gennem de senere år er byggeriets aftaleregelsæt blevet kraftigt revideret, og der er kommet væsentligt flere teknologier og standarder, som stiller større og større krav til IKT-lederen. IKT-lederrollen er nu formelt blevet en helt central del af ledelsesrollerne i bygge- og anlægsprojekterne, hvilket betyder, at der nu i højere grad stilles klare og skrappe krav til IKT-lederens ansvar og leverancer. Et væsentligt ansvar, som du vil blive klædt på til at indfri bedre på vores kursus.

Underviser: Kim Jacobsen fra K-Jacobsen A/S vil være underviser på kurset.

Pris: Prisen for deltagelse på kurset er DKK 2.995,- pr. person og inkluderer undervisning samt undervisningsmateriale.

Kurset afholdes ONLINE den 12. januar fra 08.00 - 12.00 - du kan læse mere og tilmelde dig her.

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere