30.11.2021  |  EL  |  Belysning

Tilpas dit arbejdslys med fleksibelt tilbehør

Indhold fra partner Hvad er dette?

SCANGRIP har det bredeste og stærkeste sortiment af arbejdslamper, der er tilpasset til netop dine behov. For at give dig maksimal fleksibilitet tilbyder vi en lang række forskelligt tilbehør, så du kan tilpasse din lampe til den enkelte arbejdsopgave.

Nogle arbejdssituationer kræver forskellig arbejdsbelysning, og derfor er det helt essentielt, at du kan tilpasse din arbejdslampe til den givende situation. Derfor tilbyder vi et komplet tilbehørskoncept, der giver dig mulighed for at placere lampen lige præcis, hvor du har brug for det.

Se video med vores tilbehør >>

Vi tilbyder forskellige stativer og ophængningsløsninger, og som det seneste har vi forbedret designet på vores kompakte og meget kraftige magnetbeslag, så de passer til det nye CAS-sortiment. Magnetbeslagene muliggør fleksibel montering på enhver magnetisk overflade. 

Ønsker du en arbejdslampe med udskifteligt batteri og har brug for ekstra batterier, eller vil du oplade dit arbejdslys i bilen, har vi også flere løsninger, du kan vælge imellem. 

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere