04.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Tilslutningsklare fordelerblokke med integreret skilleelement

Indhold fra partner Hvad er dette?

PTFIX fordelerblokkene med Push-in tilslutning fra Phoenix Contact konfigureres individuelt og skal blot pakkes ud og tilsluttes. Nu fås de første fordelerblokke med integrerede funktioner.

PTFIX fordelerblokkene med Push-in tilslutning fra Phoenix Contact konfigureres individuelt og skal blot pakkes ud og tilsluttes. Nu fås de første fordelerblokke med integrerede funktioner. De kan anvendes til hurtig og enkel opdeling af signaler samt til at implementere sikringer og komponenter. Der fås tre forskellige varianter: TG til forskellige skille-, sikrings- og komponentholdere. MT har integreret knivadskillelse og MTL har integreret knivadskillelse med vippearm.

Funktionsfordelerblokkene har testpunkter til alle almindeligt anvendte testprober. De tilslutningsklare fordelerblokke sparer en masse tid. Den kompakte størrelse sparer også en betragtelig mængde plads. Forskellige montageadaptere til DIN-skinne- og direkte montering tilbyder fleksible monteringsmuligheder. Alle PTFIX fordelerblokke kan justeres uden tab af deling. Phoenix Contact tilbyder skræddersyede løsninger med den webbaserede PTFIX konfigurator, hvor du guides igennem, når du indtaster de ønskede egenskaber, og ordren sendes via den integrerede forbindelse til Phoenix Contact e-shop.

Mere om PTFIX fordelerblokke

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere