30.08.2019  |  EL  |  El-materiel

Tilslutningsteknologi til ME og ME-MAX huse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contacts printkortstik til de modulære elektronikhuse fra ME og ME-MAX serierne fås nu også med forgyldte kontaktflader.

Phoenix Contacts printkortstik til de modulære elektronikhuse fra ME og ME-MAX serierne fås nu også med forgyldte kontaktflader.

Takket være deres enestående modstand overfor korrosion og gode overførselsegenskaber er de forgyldte kontakter særligt egnede til krævende komponentløsninger med høj kontaktpålidelighed.

De 2- og 4-polede MSTBO 2,5 PCB grunddele er designede til strømme op til 8 A og spændinger op til 320 V. Alle polantal fås med højre eller venstre lodde pins (5,0 mm deling) samt varianter til bølgelodning såvel som automatisk THR processer kan også leveres.

Besøg os på HI-messen 1-3. oktober og få indblik i vores store program af stik og stikhuse. Du finder os på stand E4040.

Få overblikket og se produktliste

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere