Event

TILSYN PÅ BYGGEPLADSEN

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 15.09.2020
Start tidspunkt: 15-09-2020
Sted: Scandic, Roskilde Park, Ved Ringen 2 - 4000 Roskilde
Tilmeld  

Få styr på din rolle som byggeleder i bygge- og anlægsbranchen! Den praktiske byggelederuddannelse giver dig en forståelse af byggelederens ansvarsområder, redskaber og opgaver gennem 6 praksisnære kursusdage, hvor hverdagens udfordringer er i fokus.

Er du byggeleder fra bygherre–, rådgiver– eller entreprenørvirksomhed? Har du styr på, hvordan byggetilsyn skal udføres og hvilke krav, der generelt stilles, når der føres tilsyn med arbejder, materialer og sikkerhed på byggepladsen?   

På kurset ‘Tilsyn på byggepladsen’ lærer du hvordan byggetilsyn foregår i praksis. Med praktiske eksempler føres du gennem tilsynets vigtigste dele. Du får også præsenteret et udvalg af de digitale værktøjer, som er på markedet, der kan hjælpe med tilsynsprocessen. 

Med fokus på praktisk anvendelighed bliver du på første halvdel af kurset introduceret til tilsyn. Anden halvdel vil foregå ude i praksis på en reel byggeplads, hvor teori bliver overført til praksis. 

Kurset kan også tages som en del af Den praktiske byggelederuddannelse.

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere