05.03.2021  |  EL  |  El-materiel

Tip 1: Begynd med begyndelsen. Bevar overblikket. Bliv effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på kontrol.

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på kontrol.

Verden inden for automation ændrer sig nemlig. Takket være digitalisering, netværk og globalisering af virksomheder og tekniske systemer opstår der hele tiden nye markedskrav - producenter af fremtidsorienterede automationssystemer skal f.eks. være klar til at gøre deres kunder i stand til at leve op til kravene fra moderne IoT-applikationer.
Phoenix Contact tilbyder derfor fremtidsorienterede PLC’er, I/O-systemer og PLC software.

Løsningen først – produkterne bagefter

Med produkterne i COMPLETE line systemet kan du lave alle tænkelige varianter af kontrolkoncepter, som er skræddersyede til forskellige applikationer:
Distribuerede kontrolkoncepter kan udføres med det omfattende Axioline program. Betjenings- og visualiseringsopgaver kan håndteres af en industri-pc eller outsources til en HMI. Til mindre kompakte applikationer kan PLC logic plug-in I/O’er og en controller kombineres på selv den mest trange plads.

Du kan også minimere fortrådningsarbejdet mellem controlleren og periferien ved at anvende kompakt systemkabling. Til centrale kontrolkoncepter kan controlleren og I/O’erne arrangeres direkte ved siden af hinanden.

Feature: PLCnext Technology
PLCnext Technology fra Phoenix Contact er et unikt, åbent ecosystem til moderne automation, som kan imødekomme alle krav fra IoT. Kombinationen af en åben kontrolplatform, modulært udviklingssoftware og systemisk cloud integration muliggør enkel tilpasning til ændrede krav og effektiv udnyttelse af eksisterende og fremtidige softwareservices.

Få overblikket over styretavlens functional areas .

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere