09.12.2020  |  EL  |  Energi

Tip til energioptimering: Brug kalenderprogrammerne i dit BMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du gerne energioptimere driften af din bygnings tekniske anlæg og spare penge? Så skal du stoppe dem, når bygningen ikke er i brug. Få Tips og Tricks her.

Vil du gerne energioptimere driften af din bygnings tekniske anlæg og spare penge? Så skal du stoppe dem, når bygningen ikke er i brug.

Så enkelt lyder rådet fra Schneider Electrics BMS-ekspert, Johnny Hansen, i denne episode af Johnnys Corner.

Johnny fortæller også, hvordan du bedst muligt bruger de forskellige muligheder for at styre driften med de fire forskellige styringer:

 • Enkelt dato
 • Datointerval
 • Beregnet dato
 • Kalenderprogram

Du kan også se de andre episoder af Johnnys Corner, hvor vi deler viden om intelligent bygningsautomatik, CTS, BMS og driftseffektivitet i bygninger:

 1. Johnnys Corner: Gode komfort- og indeklimaråd
 2. Johnnys Corner: Fra sommertid til vintertid
 3. Johnnys Corner: Regulering
 4. Johnnys Corner: Regulering del 2
 5. Johnnys Corner: Indeklima og temperatur
 6. Johnnys Corner: Valg af føler til regulering af rumtemperatur
 7. Johnnys Corner: Genvinding ifølge bygningsreglementet (BR20)
 8. Johnnys Corner: Succesfuld bygningsdrift – køling af kontor og møderum

Du kan også altid holde dig opdateret ved at meld dig ind i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark. Det er gruppen for alle fagfolk, som arbejder med tekniske installationer og bygningsautomatik.

I gruppen kan du både stille spørgsmål, holde dig opdateret om nyheder, arrangementer m.m. og møde andre fagfolk.

Har du brug for yderlig vejledning i styring af brugstider, er du meget velkommen til at kontakte Johnny Hansen på ebo@se.com.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere