29.03.2021  |  VVS  |  Sanitet

Toiletforholdene på arbejdspladsen bekymrer de tissetrængende

Når danskerne forhåbentlig snart kan vende tilbage til deres arbejdspladser, vil det være med ny opmærksomhed på hygiejne. En undersøgelse fra britiske Dyson viser, at flere vil vaske hænder.

Går du på toilettet uden at vaske hænder? En undersøgelse fra Dyson sætter hygiejnen ved toiletbesøg i fokus. Den viser, at 66 procent vil være mindre tilbøjelige at gå på toilettet uden at vaske hænder. Samtidig er fællestoiletterne også et af de steder, der er forbundet med størst utryghed. 40 procent er ifølge Dyson bekymrede for at skulle trykke på knappen til håndtørreren, når de har vasket hænder, og 58 procent ville foretrække en berøringsfri håndtørrer, hvis de kunne. 

Håndtørrere er både et økonomisk og mere klimavenligt valg end papirhåndklæder, skriver Dyson i en pressemeddelelse. De kan være op til 99 procent billigere i drift og bruger 85 procent mindre CO2. De berøringsfri håndtørrere er desuden mere hygiejniske.

-CH

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere