22.03.2022  |  EL  |  Belysning

Total belysningsløsning til lager og kontor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gode belysningsløsninger skabt hos Help Care Company

Da Help Care Company, som er en dansk producent af øjenskyl og sår-rens,
flyttede i nye lokaler i Viborg, leverede Ecofoss via installatør en total belysningsløsning både til deres lager og kontorlokaler.

Lagerbelysning med højt lysudbytte
For at opnå ekstraordinær god lagerbelysning faldt valget på de kompakte og robuste UFO High-Bay CONTENDER industrilamper med højt lysudbytte fra green:ID
LED UFO High-Bay lamperne er fremstillet i trykstøbt aluminium og er yderst robust (IK08). Lamperne er bygget med CREE LED dioder og har indbygget Mean Well driver og er med 5 års fuld garanti. 
Når man vælger UFO High-Bay får man en lampe, der er yderst robust og som samtidig er pæn i lagerhallen, industribygningen, stalden osv.

UFO High-Bay lamperne er som standard 1-10V dæmpbar, men kan også fås som DALI, ZigBee og Micro-wave dæmpbar på bestilling, ligesom den kan leveres i CRI>90, der giver ekstra høj farvegengivelse (standard CRI>80).
De kraftige UFO industrilamper fås både i 100W, 150W, 200W og 240W.
KLIK HER og se mere om UFO High-Bay  

LED paneler til kontorlokaler
For at opnå et godt arbejdslys i kontorlokalerne blev der i disse lokaler opsat LED paneler i henholdsvis 60x60 og 30x120 cm. De valgte LED paneler er påbygget de eksisterende lofttyper via de smarte ”Click” monteringsrammer. De valgte paneler har en høj farvegengivelse på CRI>80 og CRI>90 hvilket sikrer et godt og behageligt arbejdslys.  

De valgte paneler er henholdsvis Pragmalux Essence 60x60 panel CRI>80 og green:ID TrueColor-Basic 30x120 panel CRI>90
KLIK HER og se udvalget af LED paneler


Pragmalux "Polo" plafond i høj kvalitet til budgetpris
Som belysning på badeværelserne faldt valget på "Polo" plafondlamper fra Pragmalux.
Polo plafondlampen er velegnet til loft- og vægmontering og giver et godt og energibesparende lys. Disse plafondlamper fås i flere størrelser, med og uden sensor, samt i 3.000 eller 4.000 kelvin. 
Lampen har en lang levetid på 50.000 timer og der ydes 5 års fuld garanti - trods den lave pris...
Polo er særdeles velegnet til montering i både badeværelser, gangarealer, kælderrum, opgange mm. Lamperne opfylder kravene for opsætning ved fælles adgangsveje.
KLIK HER og se udvalget af plafondlamper

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere