TOTO

lindcor.dk

Branche/Sektor:

Sanitet

Om

LindCor ApS er eneforhandler i Skandinavien af de eftertragtede WASHLETs og toiletter fra TOTO, samt de innovative indbygningscisterner fra Tyske MEPA.

Om os
Vi er et dansk firma, med danske medarbejdere, som arbejder  fra vort kontor umiddelbart syd for den Dansk/Tyske grænse. Dette gør det muligt for os egenhændigt at varetage eksporten af produkterne til Danmark. Vi leverer s…

Læs mere  

Om

LindCor ApS er eneforhandler i Skandinavien af de eftertragtede WASHLETs og toiletter fra TOTO, samt de innovative indbygningscisterner fra Tyske MEPA.

Om os
Vi er et dansk firma, med danske medarbejdere, som arbejder  fra vort kontor umiddelbart syd for den Dansk/Tyske grænse. Dette gør det muligt for os egenhændigt at varetage eksporten af produkterne til Danmark. Vi leverer selvfølgelig også meget gerne til vore skandinaviske venner i Sverige, Norge, Finland og Island, hvor vi er ved at opbygge et net af forhandlere.

Vi ønsker, gennem den lokale installatør, at servicere slutbrugerne med  innovative produkter og løsninger af høj kvalitet. Vores store udvalg af modeller og funktioner gør, at vi altid har et produkt der matcher den enkeltes behov.

For at sikre brugeren den optimale løsning, samt den bedste vejledning i brug af produkterne, ønsker vi at vejledningen sker via fagkyndigt personale hos vores net af forhandlere.

Alle vore produkter er som minimum og uden undtagelser godkendte til brug i EU.

TOTO
Vi er meget stolte over at have fået importen af japanske TOTO’s produkter. TOTO, som er markedets største og stærkeste spiller inden for kantløse toiletskåle, er desuden opfinderen af de såkaldte WASHLETs, (toiletter med indbygget bidet-funktion). Med deres mere end 35 års erfaring og mere end 36 millioner solgte WASHLETs, bliver TOTO anerkendt som verdens førende producent af disse produkter.

MEPA
Tyske MEPA er en innovativ ingeniørvirksomhed som udvikler og producerer indbygnings- og sanitetsteknik. Vi har, som en start, valgt at fokusere på deres indbygningscisterner Foruden standardmodellerne, tilbydes  en række modeller som med specielle egenskaber løser de fleste problemstillinger.

Vision
LindCors vision er at medvirke til at højne standarden af udbuddet af produkter til badeværelset.  Vi ønsker at tilbyde unikke produkter hvor der er fokus på funktionalitet, kvalitet, hygiejne og komfort. Medarbejdere i LindCor skal føle sig værdsatte og sikres kontinuerlig faglig udvikling.

Værdigrundlag
Vores firma er kendetegnet af stor faglig stolthed omkring de produkter vi tilbyder vores kunder. Gennem gensidig respekt og åbenhed i vores samarbejde med såvel kunder som leverandører, er det vores mål at opretholde et mangeårigt loyalt samarbejde.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere