11.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Trænger du til at hvile fødderne og få rørt lattermusklerne på VVS-messen 2019?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så kig forbi Brødrene Dahls stand i Hal D. Bagerst på standen finder du nemlig Brødrene Dahls scene. Her kan du sætte dig og få et godt grin.

På scenen optræder nogle af Danmarks allerstørste standuppere. Her kan du læne dig tilbage og nyde shows med Thomas Warberg – sønderjyden med de skarpe one-liners og den eminente timing. Carsten Bang – en rutineret legende i den danske stand up branche kan også nydes på Brødrenes Dahls scene. Han indtog scenen første gang i 1991 – og har siden da også været med i en del film og tv, blandt andet filmen om Anja & Viktor - i medgang og modgang. Torben Chris er Danmarks mest uforsonlige brokkehoved og kendt fra TV2 Zulu i programmet Comedy Fight Club. Hans uforlignelige energi og høje tempo kan opleves på nærmeste hold på scenen.

Bo Velling-Theisen – direktør for Marketing & Retail hos Brødrene Dahl fortæller om valget af stand-up på VVS-messen: ”Hos Brødrene Dahl er vores samarbejde med kunderne meget mere end bare at sælge og levere varer.” Bo fortsætter: ”Vi vil gerne give vores kunder et smil på læben og give dem en lille pause fra deres travle hverdag. Vi ser messer som et rum hvor man kan kombinere arbejde og fornøjelse.”

På scenen vil der også være indlæg af en mere seriøs faglig karakter. Glæd dig blandt andet til at høre foredrag om den digitale udvikling, forretningsoptimering og ikke mindst det spændende foredrag Klima – fake news eller cool business.

Se hele programmet for scenen på bd.dk/vvs19

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere