15.04.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Case: Træt af alt papirarbejdet?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så gør som Marius Pedersen, der nu arbejder nemmere og mere strømlinet, fordi de anvender iKontrol.

Hvis du ikke allerede kender Marius Pedersen, så udfører de serviceeftersyn hos alle OK tankstationer i Danmark, og der er mange opgaver, der skal holdes styr på.
De er derfor glade for, at de har valgt at anvende iKontrol, der ikke blot er med til at gøre arbejdet nemmere for deres chauffører, men de har også fået deres dokumentering i orden – hvilket er vigtig for, at de kan leve op til miljømyndighedernes krav. Med iKontrol, har Marius Pedersen nu en nem måde at dokumentere deres serviceeftersyn på.

Selv siger de:

Vi er rigtig glade for at bruge iKontrol. Det har vi faktisk været fra dag et af.
Vi bruger iKontrol i forbindelse med vores servicering af OKs tankanlæg rundt i hele Danmark, hvor vi tømmer og rengør alle deres brønde og ledninger, altså alt det underjordisk tager vi os af
. “

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

Digital KS gør det nemt at dokumentere fejl og mangler

Du er ved at være færdig med dit arbejde, og nu vil kunden gerne have en rapport over det arbejde, der er blevet udført – hvor nemt vil det være, hvis du blot med et par klik kan sende din kunde en færdig rapport?

Det er muligt med Digital KS med iKontrol. Der også sikrer, at det du sender til dine kunder har samme udtryk og alt det relevante kommer med – hver gang.

Før i tiden havde vi en blok med ud med kalkerings-papir. hvor det så blev udfyldt i hånden og som blev afleveret i en postkasse på stationen eller inde hos tankpasseren – hvis nu der var sådan en.

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

Når medarbejderne hos Marius Pedersen fuldfører de enkelte opgaver, vil disse automatisk blive lagt klar i iKontrol appen, så der med få klik kan blive udarbejdet en rapport, til deres kunde OK Benzin. Ikke nok med, at det er nemmere for chaufførerne, men OK Benzin føler også de får mere ud af det.

Læs mere om hele casen med Marius Pedersen lige her

Mere fra Inspectly ApS

Inspectly ApS

https://inspectly.com/da

Inspectly’s IT-løsninger hjælper dig med at digitalisere og optimere din kvalitetssikring samt at få indsigt til at effektivisere dine arbejdsprocesser. Fra simpel og intuitiv mobil registrering på byggepladsen til et komplet overblik fra administrationssystemet, understøtter Inspectly din kvalitetsstyring og dine opgaver i hverdagen. Inspectly’s modu…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere